OVER ONS

WELKOM BIJ KAMASUTRA RESTAURANTS

Welkom bij Restaurant Kamasutra in Amsterdam, Nederland.
We serveren graag authentiek Indiaas eten met stijl en verfijning aan onze gasten. Onze gerechten worden bereid met de meest kieskeurige en meest verse ingrediënten.

Onze koks hebben een jarenlange ervaring in de gespecialiseerde gerechten die uw smaakpapillen smaken. Onze gerechten zijn gemaakt van geselecteerde kruiden en specerijen om uw humeur op te heffen voor alle gelegenheden. Ons doel is om de beste service en eten in de stad te geven.

Restaurant Kamasutra serveert sinds 2004 authentiek Indiaas eten in Amsterdam. We bevinden ons vlakbij de Wallen, de Dam en de belangrijkste winkelstraten. We zijn op loopafstand van het centraal station van Amsterdam.
“Kamasutra” is een oud woord afgeleid van India, met zijn oorsprong in het Sanskriet. Het woord is een gids die menselijke seksualiteit, liefde en expressie verklaart.
Dit is precies wat we u helpen ontdekken met ons verleidelijke en heerlijke eten in Kamasutra.
Ons voedsel zal uw smaakpapillen betoveren en u een geheel nieuwe smaak van Indiaas eten met westerse fusie geven. Wij kunnen de gerechten volgens uw specificatie bereiden. Bezoek ons dus met uw familie, vrienden en collega’s.